HTML

Seggszáj

Jellemfejlődések kormányváltás után. Fehér ember nem felejt. Kontakt: seggszaj@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2010.05.06. 00:21 Történelmi Emlékezet

Seggszáj IV. - Az emberek jelöltje

Címkék: fidesz köztársasági elnök

[Orbán] rámutatott, hogy a köztársasági elnök személyének kérdése tekintettel a nemzeti egységet kifejező funkciójára, a közélet stabilizálásban játszott szerepére és mandátumának ötéves időtartamára "egy fontos kérdés". "Olyan kérdés, amiről meg lehetne, és meg is kellene kérdezni az embereket, függetlenül attól, hogy a köztársasági elnököt egyébként a parlamenti képviselők választják" - tette hozzá. (fidesz.hu, 2005. április 19.)



 

A Fidesz elnöke az interjúban - amelyet azután adott a TV2-nek, hogy bemutatta leendő kormányának tagjait - a köztársasági elnök jövőjével kapcsolatban elmondta: pártja képviselőcsoportja a június 28-án esedékes frakcióülésen fogalmazza meg a maga javaslatát. (Inforádió, 2010. május 3.)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://seggszaj.blog.hu/api/trackback/id/tr861977993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása