HTML

Seggszáj

Jellemfejlődések kormányváltás után. Fehér ember nem felejt. Kontakt: seggszaj@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

2010.04.22. 02:15 Történelmi Emlékezet

Seggszáj I. - Azonnali, radikális adócsökkentés

Címkék: fidesz

"Az adócsökkentésről szólva a pártelnök kifejtette: vita van a "leendő kormányzó erőn" belül arról, hogy melyek azok az adócsökkentési, adóátalakítási lépések, amelyeket már év közben meg lehet tenni, és melyek azok, amelyekkel meg kell várni a következő költségvetési évet. Vagyis az adók egy részét már júliusban, a másik részét jövő januárban csökkentenék." (Orbán Viktor, 2010. április 9.)

"Miért nem képes hát végre a kormány valós adócsökkentésbe kezdeni? - tette fel végül a kérdést a fideszes képviselő." (Domokos László, 2009. március 16.)

"Ebben az esztendőben nem fog menni, ez teljesen nyilvánvaló, de az az eltökélt szándékunk, elképzelésünk, hogy négy esztendő múltán, a ciklus végére..." (Kövér László, 2010. április 20.)

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://seggszaj.blog.hu/api/trackback/id/tr501941614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása